2019/2020-as tanév eseményei

Hitoktatással kapcsolatos szülői tájékoztató

A komádi Barsi Dénes Általános Iskola intézményvezetője ezúton szeretném tájékoztatni a kedves szülőket arról, hogy a hitoktatással kapcsolatos szülői tájékoztató időpontja 2020.03.04 15:30 óra. A tájékoztató helyszíne a Barsi Dénes Általános Iskola emeletes épülete, ami a Fő út 10-18 sz. alatt található.A szülői tájékoztatón lehetőséget biztosítunk arra, hogy találkozhassanak az egyházak képviselőivel, akik információt nyújtanak arról, hogy igény esetén a hit- és erkölcstan oktatását milyen módon szerveznék meg intézményünkben. A tájékoztatón az itt felsorolt egyházak képviselői szoktak megjelenni.

Szakálné Polgár Irma
intézményvezető

 

Farsangi kézműves foglalkozás

2020. 02. 12.: Farsangi kézműves foglalkozás 

A Közösségi Ház és Városi Könyvtár farsangi kézműves foglalkozást szervezett az első osztályos tanulóknak. Az iskola könyvtárában két asztalnál tevékenykedhettek a gyerekek. Készíthettek farsangi szemüveget és bohóc fejet. Sok szép munkadarab készült, melyet haza is vihettek a gyerekek. 

Iskolarendőr program

2020. 02. 10.: Iskolarendőr program

Ezen a napon az Iskolarendőr program keretében Fekete Zsolt rendőr főtörzsőrmester az E.Á.I. 1-8 osztályokban járt, ahol a beszélgetés témája az otthon és az iskola közötti gyalogos közlekedés szabályai voltak. 

 

Színházlátogatás

2020. 02. 07.: Színházlátogatás

Első osztályos tanulóink is megtekintették a Turay Ida Színház és a Békéscsabai Jókai Színház közös produkcióját, az Aladdin c. zenés, táncos mesejátékot. Lukácsné Fekete Katalin és Kovács Erika tanító nénik kísérték el a gyerekeket.

Színházlátogatás

2020. 02. 06.: Színházlátogatás

Alsó tagozatos tanulóink színházlátogatáson vettek részt Békéscsabán. A Turay Ida Színház és a Békéscsabai Jókai Színház közös produkcióját, az Aladdin c. zenés, táncos mesejátékot tekintették meg a gyerekek Feketéné Mike Barbara és Herpácsi Katalin kíséretében. 

Text Size

Fenntartónk:

Klebelsberg Központ
Elnök: Hajnal Gabriella
Webcím: www.kk.gov.hu


Webcím: http://kk.gov.hu/berettyoujfalu

Elérhetõségek:
Cím: 4100 Berettyóújfalu Dózsa György utca 17-19.
Telefon: +36 (54) 795261
E-mail: berettyoujfalu@kk.gov.hu

Püspökladányi kihelyezett tankerületi iroda

Elérhetőségek:
Cím: 4150 Püspökladány, Bocskai utca 2.
Telefon: +36 (54) 501541
E-mali: berettyoujfalu@kk.gov.hu

Oklevelek